Schaduwfoto

Vult de leegte in je familiefoto

Schaduwfoto

gezin hand in hand die wegwandelt langs de kust, met een schaduw van hun overleden kindje

Op jullie familiefoto ontbreekt er altijd iemand. Een pijnlijke leegte telkens als er foto’s genomen worden van je gezin. Jullie hebben een kindje verloren en wellicht is er nooit een gezinsportret gemaakt.

Om deze leegte op een waardevolle manier op te vullen, werk ik als eerste Belgische fotografe graag samen met Dasja van Schaduwfoto. De familefoto die ik maak, kan zij aanvullen met een professionele schaduw of silhouet tekening op maat.

Dasja gaat enorm professioneel tewerk. Dasja tekent de schaduw met unieke kenmerken van je kind, en volgens de grootte en leeftijd die je kind vandaag zou hebben.

“Het deed altijd zo pijn omdat er iemand ontbreekt. Wat ben ik dankbaar dat met de schaduwfoto’s toch nog een foto heb met ons hele gezin, met onze beide kinderen zoals het hoort. Nu zijn we toch terug even met zijn vieren samen”

Schaduwfoto gezin met schaduw van overleden gezinslid

Een speciale samenwerking

Als jullie een schaduwfoto wensen en in BelgiĆ« wonen kan je zeker bij me terecht. Ik ben de eerste Belgische fotografe die in een speciale samenwerking met Dasja dit aanbiedt. Ik maak spontane familie foto’s zoals ik altijd doe, met het gezin, met oma en opa, met broers en zussen of kies maar uit.

Wat speciaal is aan deze shoot is dat ik samenwerk met Dasja voor dit unieke concept. Op voorhand nemen jullie de wensen voor de schaduwfoto door met Dasja, waarna Dasja mij uitgebreid zal informeren zodat we tot het beste resultaat komen. Ik lever bij jullie de uitgebreide familiereportage op & de foto’s die geschikt zijn voor een schaduw. Samen met Dasja kiezen jullie vervolgens met welke foto zij verder gaat en zij levert uiteindelijk de familiefoto waarop jullie eindelijk weer compleet zijn.