01 INLEIDING


Fotograaf van authentieke emotie en spontane momenten in Zoutleeuw.

Profielfoto Veerle tussen de bomen

Hi, ik ben Veerle, hedendaags fotograaf in Zoutleeuw

Uiterlijk een rustig type, maar innerlijk ontploft het van de creativiteit. Overal zie ik licht, beelden en echte emotie. Liefst zou ik altijd en overal met een fotocamera in mijn hand rondlopen om vast te leggen wat ik zie. Dus ja onvermijdelijk dat ik fotografe werd. Heel graag leg ik de dingen vast die voor jou belangrijk zijn in je leven. Ik heb een hekel aan geposeerde foto’s, dus ik zorg ervoor dat alles soepel verloopt door verschillende kleine activiteiten te organiseren tijdens de fotoshoot. Zo kan ik jullie vastleggen zoals jullie echt zijn, met behulp van de Moment Design techniek waar ik veel waarde aan hecht. Ik fotografeer van 0 tot 110+, dus van huwelijk, je zwangere buik, newborn, cakesmash, kinderen, communie, lentefeest, familie tot ja zelfs een stuk herinneringen voor de dagen dat het moeilijker gaat.

Ik hecht heel veel waarde aan licht en emotie in de foto, 2 kenmerken die je in mijn beelden overal terugziet hoe subtiel dan ook. Dus geen geposeer of stijf gedoe maar wel fotoshoots die een herinnering op zich zijn.

6

jaar ervaring als fotograaf

138+

tevreden klanten gingen je voor

3

bolletjes Italiaans ijs

02 PORTFOLIO

Welke herinnering willen jullie maken ?

03 LIEVE WOORDEN

Heel leuke, spontane fotoshoot!

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Veerle is een keitoffe persoonlijkheid die door haar ´opdrachten of spelletjes´ de mensen voor haar lens op een speelse en losse manier prachtig in beeld kan brengen….
Een aanrader!!!
Bert Somers

04 CONTACTEER MIJ

Laat ons samen herinneringen maken

Veerle die aan het fotograferen is in de Teut te Zonhoven

05 BLOG

Laatste opdrachten