Nibe Louize met graffiti achter haar in Fort De La Chartreuse te Luik

Nieuwe fotoshoot locatie met graffiti en struiken die binnen groeien

Ik vind het telkens belangrijk een fotoshoot locatie aan te bieden die bij jullie past. Is dat nu eerder een natuurlijke omgeving, iets stoerders, iets zeer modern, iets romantischer of wat dan ook. In dat opzicht blijf ik steeds op zoek naar nieuwe leuke plekjes om jullie aan te bieden. Nieuw in het gamma is een locatie waar we binnen kunnen werken ( niet onbelangrijk met het Belgische weer) waar creatieve graffiti van de muren spat en waar de natuur opnieuw zijn weg naar binnen zoekt. Een geweldig leuke plaats waar ik jullie graag mee naartoe neem.

Terwijl het Belgische weer buiten zijn grillen laat zien, kan je in deze overdekte locatie volop fotograferen. Geïnspireerd door de unieke combinatie van menselijke creativiteiten natuur die groeit, hoef je je geen zorgen te maken over regen of wind die de fotoshoot zouden kunnen verstoren.

De eerste klanten die meegegaan zijn bevestigen dat dit niet alleen een plek ik om te fotograferen, maar een ervaring op zichzelf. Een plek waar de grenzen tussen kunst en natuur vervagen en waar verhalen tot leven komen.

Ik heb deze locatie alvast uitgetest met N. en N. naar aanleiding van hun vormsel

Nibe Louize met graffiti achter haar in Fort De La Chartreuse te Luik
Nibe Louize aan een graffiti muur voor haar vormsel
Nola Sue aan een raam waar de struiken terug naar binnen groeien in fort de la chartreuze
Kids die spelen in graffiti gang
Nibe zittend in kamer vol met graffiti
Nola Sue aan half ingestorte manier waar de struiken naar binnen groeien