Newborn fotograaf

Koester die eerste momenten

Die eerste momenten zullen later bij je meest prachtige herinneringen horen. Je kan deze ogenblikken met een snelle snap foto zelf vastleggen maar als professionele fotografe kan ik deze herinneringen nog veel meer kracht voor je geven. Als fotografe zorg ik voor knappe beelden van je baby’tje, maar ook van je gezin. Iets wat al veel moeilijker is als je zelf foto’s moet maken.

Dit kunnen hectische tijden zijn en ook een periode van opnieuw je weg vinden, maar zie de fotoshoot als quality time samen met jullie gezin. Een fotoshoot waarin ik authentieke, liefdevolle & spontane momenten vastleg. Enkele uurtjes dat we de wereld even aan ons laten voorbijgaan en ons concentreren op het tempo van je baby’tje en je gezin. Newborn fotografie is mogelijk tot de leeftijd van maximum 14 dagen. We plannen dus best een datum die rond de uitgerekende datum ligt.

Hoe verloopt de newborn shoot ?

Ik kom bij je thuis in je eigen omgeving waar jullie zelf en vooral jullie pasgeboren baby het meest vertrouwd voelen en tot rust kunnen komen. Uiteraard als je dat graag wenst ben je ook altijd in mijn studio welkom. Je hoeft zelf niets te voorzien. Ik breng al mijn props, beanbag, licht en andere spulletjes mee. Het enige wat ik nodig heb is een ruimte van circa 3x3m. Ik raad ook een kamertemperatuur van 27 graden aan, maar ik heb steeds een extra elektrisch verwarmingtoestel mee.

Ik start altijd een uurtje voor de eigenlijke fotoshoot begint. Zo kan de baby al een beetje aan me wennen, en terwijl ik alles klaar zet kan het kleintje nog even eten. Tussendoor voeden is uiteraard geen enkel probleem.

Van zodra je kleintje na het eten rustig is en in slaap begint te dommelen zijn ze erg flexibel en rustig en is het mogelijk om foto’s te nemen in leuke poses. Bereid je ook voor op een grote portie engelengeduld. Een newborn shoot duurt al snel een dikke 2 uur.

Wil je ook graag een zwangerschapsessie vastleggen vooraf dan ontvang je 25€ korting op deze newbornshoot

neem contact op voor meer info

Newborn fotosessie

Een basisprijs, die je vrij kan aanvullen met opties volgens jouw persoonlijke voorkeur.

BASISPRIJS pakket: 265 €

  • Telefonisch gesprek om praktisch af te spreken
  • Fotosessie bij jou thuis in de warme veilige omgeving van de baby.
  • Selectie van alle geslaagde beelden na afloop te bekijken in jullie eigen online galerij
  • 10 hoogwaardig afgewerkte digitale beelden
  • Afgeleverd binnen de 2 weken

OPTIES

  • Ik hanteer een volume korting voor de afwerking van extra beelden in hoge resolutie / Photoshop
  • 10 € per bijkomende afgewerkte foto
  • 40 € voor 5 bijkomende afgewerkte foto’s
  • 70 € voor 10 bijkomende afgewerkte foto’s
boek nu