Jullie huwelijksfotograaf in Tessenderlo

huwelijk koppel knuffelend

Gefeliciteerd met jullie verloving! Met de overvloed aan informatie over bruiloften die beschikbaar is, is het begrijpelijk dat je je een beetje overweldigd voelt. Maar maak je geen zorgen, ik ben een doorgewinterde professional die klaar staat om jullie te helpen bij het vastleggen van een van de meest onvergetelijke dagen van jullie leven. Mijn doel is ervoor te zorgen dat jullie mooie herinneringen hebben om nog jaren te koesteren.

Mijn camera vangt de ware essentie van jullie liefde, zodat jullie later in jullie huwelijksalbum kunnen wegdromen en genieten van die magische momenten samen. Omdat deze herinneringen zo belangrijk zijn, leg ik jullie vast zoals jullie echt zijn. Geen stijve poses of geforceerde glimlachen, maar echte emoties en spontane momenten waar jullie hart sneller van gaat kloppen.

Tijdens het merendeel van de dag fotografeer ik jullie huwelijk zoals dat echt is en heb ik uitgebreid aandacht naar de kleine momentjes en de emotie die daarbij naar boven komt.

Van als je zelf diep inademt voor je de ceremonie binnengaat, de mama die een traan laat, of al de genodigden die op de dansvloer volop uit de bol gaan.

Tijdens de fotoshoot momenten laat ik de echte emotie naar boven komen door de Moment design techniek waar ik in gecertifieerd ben. Dat wil zeggen dat ik aangepast aan jullie enkele leuke spelletjes voorzie waarbij de emotie automatisch naar boven komt en ik die prachtig in beeld kan brengen.

Huwelijksfotograaf in Tessenderlo boeken

Om er zeker van te zijn dat ik de mooiste dag van jullie leven in beeld kan brengen, neem je best meteen contact op. Het belangrijkste dat je eerst moet laten weten, is de datum waarop jullie in het huwelijksbootje treden. De rest kunnen we in detail overlopen tijdens het voorbereidingsgesprek. We plannen een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we bekijken wat jullie verwachtingen zijn en of er een klik is. Na het kennismakingsgesprek reserveer ik jullie datum voor 2 weken.

nog enkele plaatsen vrij voor 2024 — meerdere plaatsen vrij in 2025

Top fotografe! Gaat heel creatief te werk!

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Monika & Dries

Budget voor een huwelijksfotograaf in Tessenderlo

Welk budget moet ik voorzien voor een huwelijksfotograaf ? Afhankelijk van jullie voorkeuren stel ik een offerte op maat samen.Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we hoe jullie huwelijksdag eruit zal zien en wat jullie verwachtingen zijn.Afhankelijk van jullie wensen kan ik aanwezig zijn vanaf het voorbereiden van de bruid en/of bruidegom tot ver in het avond feestgedruis. Op basis van deze informatie maak ik een offerte op maat en bezorg ik de meest prachtige herinneringen binnen jullie budget. Een uitgebreide waaier aan opties is mogelijk zoals second shooter, videograaf, drone beelden, …

Een huwelijksboeking is al mogelijk vanaf 595 euro.

Meer inspiratie en inzicht rond mijn aanbod en pakketten kan je terugvinden in mijn gratis huwelijksgids

Download hier de gratis huwelijksbrochure

Huwelijksritueel van de gebonden handen

Als je niet graag formulieren invult kan je me zeker ook bereiken via veerle@vankeyenbergphotography.com of op +32 479 71 23 91

Enkele voorbije huwelijken